Voldoende, goed en gekwalificeerd personeel is essentieel voor een gezonde branche.

De Tweewieler Academy wil de instroom bevorderen en werken aan een gezond onderwijsveld. Wij spelen een belangrijke rol als intermediair en organiseren diverse activiteiten.

 

Er wordt getracht de instroom van (nieuwe) arbeidskrachten te verhogen door samen met het onderwijs trajecten als reïntegratie en omscholing te initiëren voor de tweewielerbranche.

 

Zij-instroom

Wilt u meer weten over de training die wij bieden voor medewerkers die al enkele tijd (minimaal een paar maanden) werkzaam zijn in de branche maar welke nog nooit een opleiding hebben gevolgd voor fietstechnicus o.i.d. en zodoende enige (theoretische) basiskennis missen? Klik dan hier.
 
Re-integratie trajecten

De Tweewieler Academy kan u ondersteunen bij re-integratie trajecten. Deze ondersteuning kan betrekking hebben op het omscholen van kandidaten tot het vinden van geschikte werkplekken.

 

Om vast te stellen of een kandidaat over de juiste motivatie beschikt wordt er voorafgaand aan het traject altijd een intake uitgevoerd. Op basis hiervan kan een opleidingsprogramma worden vastgesteld. Over het algemeen bestaat het opleidingsprogramma uit circa 8 tot 10 trainingsdagen en tijdens deze dagen worden de technische basisvaardigheden geleerd. Indien gewenst kunnen wij ook ondersteunen bij het vinden van een stage- of arbeidsplaats.

Dergelijke trajecten kunnen uitgevoerd worden met individuele kandidaten of met groepen.

De omscholing kan indien gewenst op locatie worden uitgevoerd zodat de reistijd voor de kandidaten beperkt blijft.
 

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

fietsbranche

bromfietsbranche motorbranche

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

E-mail: 
Fiets:
Scooter:
Motor:
Allen:

scheidingslijn

Tweewieler Academy | Tel: 030-608 79 31 | info@tweewieleracademy.nl | DisclaimerTwitter iconFacebook icon