Winnaars Social Media actie bekend

14-02-2011

Tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag werd volop gesproken over de toekomst van het Tweewielerbedrijf. Hierbinnen gaat Social Media een steeds grotere rol spelen, dit bleek o.a. uit het feit dat dit onderwerp volop aan de orde kwam gedurende het hele dagprogramma.
 

Actie Social Media

Tweewieler Academy speelt hierop in en wil Tweewielerbedrijven helpen om hier een goede weg in te vinden. Tijdens de branchedag hadden wij een flyer actie om branchegenoten aan te sporen actief te worden op social media gebied: wie Tweewieler Academy zou gaan volgen op Twitter of Facebook maakte kans op mooie prijzen.

 

Prijswinnaars

De prijswinnnaars zijn inmiddels bekend (zie hieronder). Zij hebben allen een training Social Media gewonnen ter waarde van € 225,-. In deze training leren zij kansen herkennen en sociale media integreren in hun eigen marketingstrategie. Lees hier wat u van de training kunt verwachten.

 

Tijdens de training die eind maart a.s. zal plaatsvinden wordt de winnaar van de iPad bekendgemaakt (één van de dertien mensen hieronder) en ontvangt hij/zij deze prachtige hoofdprijs.

 

Winnaars:

 

Alle prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht (via Facebook/Twitter) over de details rondom de gewonnen prijs.

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

E-mail: 
Fiets:
Scooter:
Motor:
Allen:

scheidingslijn

Tweewieler Academy | Tel: 030-608 79 31 | info@tweewieleracademy.nl | DisclaimerTwitter iconFacebook icon