Bike Totaal brengt kwaliteit in kaart

14-02-2011

In 2010 won Bike Totaal voor de tweede keer op rij de ING Retail jaarprijs. Uit het onderzoeksrapport blijkt dat Bike Totaal de prestigieuze publieksprijs Beste Winkelketen in de categorie Fiets & Vrije tijd met name dankt aan de kwaliteit van haar service en personeel. Om die kwaliteit op peil te houden, kunnen de deelnemers aan de Bike Totaal Sales dag zich laten toetsen door de Tweewieler Academy op 14 maart a.s. Met het resultaat wordt een bedrijfsspecifiek opleidingsplan opgesteld.

 

Bike Totaal wil dé vakspecialist blijven. Speerpunt daarbij is blijven investeren in onderscheidende service en vakbekwaam winkelpersoneel. Om dit doel te bereiken wil Bike Totaal de beschikbare commerciële, technische en management kwaliteiten van de bij Bike Totaal aangesloten ondernemers en haar medewerkers in kaart brengen.

 

Om helder te krijgen wat het kennis en ervaringsniveau is van de medewerkers en de ondernemers wordt de Bike Totaal Sales dag op 14 maart 2011 gecombineerd met het uitvoeren van een profieltoetsing. De profieltoetsing is gebaseerd op de Branche Kwalificatie Structuur (BKS), een overzicht van alle functies en loopbaanpaden in de branche plus de bijbehorende certificaten. De BKS is een product van OOMT en geeft inzicht in de huidige kennis en vaardigheden en de loopbaanmogelijkheden van de medewerker in de tweewielerbranche. Daarbij zijn branche-erkende examens ontwikkeld, de zogenoemde BKS-toetsen.

 

Op de Bike Totaal Sales dag gaan de deelnemers meerdere BKS toetsen maken. Het resultaat van de profieltoetsing zal zijn dat zichtbaar wordt wat zij aan parate kennis en vaardigheden beschikbaar hebben. Het brengt ook in beeld waar de eventuele knelpunten zitten. Op basis van deze informatie wordt een bedrijfsprofiel opgesteld. Dit bedrijfsprofiel geeft een helder beeld over welke kennis en vaardigheden bij de medewerkers en ondernemers verder ontwikkeld kunnen worden. Aan de hand van de resultaten biedt Tweewieler Academy een trainingsprogramma aan de Bike Totaal ondernemers aan.


 

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

E-mail: 
Fiets:
Scooter:
Motor:
Allen:

scheidingslijn

Tweewieler Academy | Tel: 030-608 79 31 | info@tweewieleracademy.nl | DisclaimerTwitter iconFacebook icon