Succesvolle profieltoetsing tijdens Bike Totaal dag

15-03-2011

Tijdens de Bike Totaal Sales dag die onlangs bij Tweewieler Academy/Innovam plaatsvond zijn op succesvolle wijze circa 350 BKS toetsen afgenomen. Ander belangrijk onderdeel van de dag was de ledenvergadering voor aandeelhouders van Bike Totaal, de start van het nieuwe verkoopseizoen.

Tweewieler Academy is trots op de prestatie die zij samen met Bike Totaal heeft neergezet en hoopt dat deze dag een begin is van een andere kijk op opleiden binnen de branche.
 

Ook IBKI is trots op het kunnen én mogen uitvoeren van dit record aantal toetsen op één dag, met recht een geslaagde uitdaging! Daarnaast is het goed om te zien dat ook de tweewielerbranche zich begint te committeren met de BKS.
 

Theorie- en praktijktoetsen
De BKS toetsen die op 14 maart jl. zijn afgenomen bestonden uit verschillende theorietoetsen, maar ook werden er een tweetal praktijktoetsen aangeboden (communicatieve vaardigheden voor technici en verkoopvaardigheden).

De toetsing die tijdens de jaarlijkse Sales dag werden afgenomen en de opleidingsplannen en trainingsactiviteiten die daar mogelijk uit voortvloeien zijn door Bike Totaal bedoeld om het vakmanschap van haar aangesloten leden te verhogen. Het was dan ook met recht een unieke dag te noemen voor de fietsbranche om het investeren in leren aan te moedigen.
 

Goede reacties
Leuk om daarbij te vermelden is dat daar waar ondernemers/medewerkers zich vooraf (zeer) voorzichtig opstelden t.o.v. het volgen van toetsen, op de dag bleek dat het absoluut naar meer smaakte! De sfeer tijdens de dag was goed en de klanten genoten van de combinatie tussen toetsen maken en deelnemen aan de verschillende servicegerichte activiteiten die werden aangeboden.
 

Kijk hier voor een impressie van de dag.

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

E-mail: 
Fiets:
Scooter:
Motor:
Allen:

scheidingslijn

Tweewieler Academy | Tel: 030-608 79 31 | info@tweewieleracademy.nl | DisclaimerTwitter iconFacebook icon