Biretco en Tweewieler Academy meten kwaliteitsgraad bij Profile

26-07-2011

Tweewieler Academy en Biretco gaan een samenwerking aan om het  voor ondernemers inzichtelijk te maken welke kennis en vaardigheden hun personeel in huis heeft. Ook worden er gericht opleidingen aangeboden om eventuele ontwikkelpunten aan te pakken. Het toetsingssysteem wordt vanaf september beschikbaar gesteld voor alle ondernemers van Profile ‘de Fietsspecialist’, onderdeel van Biretco.

 

Om als ondernemer je voordeel te kunnen doen met trainingen en opleidingen, is het van belang inzicht te hebben in de kennis en vaardigheden van het personeel. Het toetsingssysteem van Tweewieler Academy en Biretco stelt de ondernemer hiertoe in staat. ‘Dit project biedt een doorkijk in het bedrijf’, vertelt Wim van Vliet van Tweewieler Academy. ‘Door middel van toetsen wordt bij het personeel gemeten op welke onderdelen ze goed scoren en waar eventueel nog winst valt te behalen. Zo is het voor de ondernemer duidelijk waar de trainingen voor het personeel op gericht moeten worden.’ In de toetsing wordt de nadruk gelegd op kennis en techniek, maar ook op management en commerciële vaardigheden.
 

Subsidie
Slaagt een werknemer voor de aangeboden toets, dan ontvangt hij of zij een aanvulling op de vakdiploma’s en krijgt de ondernemer een subsidie van opleidings- en ontwikkelingsfonds OOMT. ‘Wanneer de toets onvoldoende wordt afgesloten, krijgt de ondernemer de kans om de kennis van zijn personeel op dat onderwerp bij te laten spijkeren. Hiervoor biedt Tweewieler Academy trainingen aan’, vertelt van Vliet. Na deze trainingen volgt opnieuw een toetsingsronde, waarin bovengenoemde certificering en subsidie alsnog verdiend kunnen worden.
 

Kwaliteitsimpuls
Biretco en Tweewieler Academy hebben in elkaar de juiste partner gevonden om deze kwaliteitsimpuls direct aan een grote groep ondernemers aan te bieden. Voor Biretco is dit een goede manier om het personeel van de Profile ‘de Fietsspecialist’ ondernemers binnen hun formule  te certificeren. ‘Het past perfect in onze visie wat Biretco als retailorganisatie naar aangesloten ondernemers kan bieden. Het is onze taak om deze ondernemers maximaal te ontzorgen, zodat ze zich met hun winkel en de klanten bezig kunnen houden. Er is nu en in de toekomst steeds meer behoefte aan zowel technische kennis als commerciële retailvaardigheden. Het investeren in personeel is een investering in de toekomst  van je bedrijf. De mensen zijn het bedrijfskapitaal, zij maken het verschil.’, aldus Peter Franssen, Manager Bedrijfsbureau bij Biretco.
 

 
Herme Bruin (Innovam) en Willem Veenstra (Biretco) gaan voor kwaliteit!

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

E-mail: 
Fiets:
Scooter:
Motor:
Allen:

scheidingslijn

Tweewieler Academy | Tel: 030-608 79 31 | info@tweewieleracademy.nl | DisclaimerTwitter iconFacebook icon