Klantervaring training Social media

27-11-2012

Hieronder leest u een reactie van Kees de Mooij (Kees de Mooij - Fiets en Fitness) over de training Social Media die hij gevolgd heeft bij Tweewieler Academy.

Hoe heeft u de training ervaren?
Social media wordt steeds belangrijker en sluit ook goed aan bij onze doelgroep Lifestyle. Het is een relatief goedkoop medium om je bedrijf te profileren en in de picture te zetten. Daarom willen we graag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.  

Tijdens de training heb ik een aantal goede tips opgedaan. Ook het van gedachten wisselen met andere collega’s is altijd leerzaam.

Wat gaat u nu concreet doen met Social Media (n.a.v. de training)?

Wij gaan zeker met Facebook en Twitter verder en willen onszelf hierin nog verder ontwikkelen. Ook is het voor ons belangrijk een grote hoeveelheid ambassadeurs te creëren door middel van ‘Likes’, zodat wij nieuwe items en acties snel onder aandacht kunnen brengen van geïnteresseerd publiek.

Zou u de training aanbevelen aan anderen?

Voor ondernemers die niet met Social Media bezig zijn, maar er toch mee willen beginnen is deze training zeker een aanrader!


                       

 

Ook de training volgen?
Wilt u ook bijblijven op Social Media gebied? Dat kan op 25 februari 2013 in Nieuwegein. Inschrijven kan via info@tweewieleracademy.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

E-mail: 
Fiets:
Scooter:
Motor:
Allen:

scheidingslijn

Tweewieler Academy | Tel: 030-608 79 31 | info@tweewieleracademy.nl | DisclaimerTwitter iconFacebook icon