Speciaal zij-instroom traject voor U-stal

29-11-2012

U-stal is sinds vele jaren de meest bekende (fietsen-)stallingorganisatie in Utrecht. Zij biedt werkgelegenheid aan mensen die elders minder goed aan de slag kunnen komen. Zij werken al of niet in een gesubsidieerde baan of met een Persoonsgebonden Budget (PGB).

U-stal vindt het belangrijk dat werknemers zich ontwikkelen in hun functie en verwacht daarom dat werknemers deelnemen aan cursussen en opleidingen die hen worden aangeboden, zoals lessen Nederlandse taal, arbeidsmarktkwalificatie Assistent (AKA) of bedrijfshulpverlening (BHV).

U-stal is dit jaar een AKA traject (arbeidsmarktkwalificatie Assistent) gestart, waarin medewerkers werknemersvaardigheden opdoen. Voor de vak inhoud volgen de medewerkers een voor U-stal aangepaste zij-instroom training van Tweewieler Academy. Deze werknemersvaardigheden en technische vaardigheden passen ze toe op de werkvloer bij U-stal. De competenties worden vastgelegd in een portfolio en aan het eind van het traject getoetst via een Proeve van Bekwaamheid.

In de tijd dat men werkzaam is bij U-stal, wordt werkervaring opgedaan en krijgt men de kans om te leren. Daarmee vergroten de kansen op een plek op de arbeidsmarkt. Tweewieler Academy is blij hieraan een bijdrage te kunnen leveren.
 

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

E-mail: 
Fiets:
Scooter:
Motor:
Allen:

scheidingslijn

Tweewieler Academy | Tel: 030-608 79 31 | info@tweewieleracademy.nl | DisclaimerTwitter iconFacebook icon