Geslaagde 'Junior bikers build off' tijdens Big Twin

20-11-2012

Tijdens de Bigtwin Bikeshow in Rosmalen van 9 tot en met 11 november 2012 organiseerde Tweewieler Academy samen met Barselaar Auto & Motortechniek de “Junior bikers build off”. Het werd een spannende wedstrijd tussen twee ROC's, het Koning Willem1 College uit ‘s Hertogenbosch en het Alfa College uit Hoogeveen. 

Deze twee ROC’s motorfietstechniek gingen met hun leerling monteurs de strijd aan om tijdens de beurs in korte tijd de mooiste custom bike te bouwen. Hiervoor kregen de teams de beschikking over een compleet ingerichte werkplaats gesponsord door Vocor International B.V. uit Geldermalsen. Er stond een compleet plaatwerkstation met onder andere een engels wiel, zetbank, lasapparaat en genoeg materiaal om een vette custom bike te bouwen. Om het eindresultaat tot een waar spektakel te maken, werden de teams bijgestaan door het team van Saints & Sinners voor een spectaculaire paintset met pinstriping. De twee oude Japanse motoren zijn beschikbaar gesteld door Bartsmotorshop uit Kaatsheuvel en  Tweewieler Academy. 

 

Het eindresultaat was verbluffend: twee prachtig vormgegeven motorfietsen!

Het publiek bepaalde welk team de mooiste bike had gebouwd en met de prijs naar huis ging. Daarbij werden beide bikes geveild. De opbrengst van de bikes is naar de deelnemende scholen gegaan, zodat ze hier gereedschap en andere leermiddelen van kunnen kopen.

Uiteindelijke winnaar van de Junior Biker Build Off werden de leerling monteurs van het Alfa College uit Hoogeveen. Na dagen hard werk smaakte de overwinning zoet.

 

 

 

 

 


 

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

E-mail: 
Fiets:
Scooter:
Motor:
Allen:

scheidingslijn

Tweewieler Academy | Tel: 030-608 79 31 | info@tweewieleracademy.nl | DisclaimerTwitter iconFacebook icon