Waarom Huub Keizer (Fietswereld Keizer) training zij-instroom kiest

12-04-2013

Huub Keizer van Fietswereld Keizer deed de training Basiskennis voor zij-instromers: “Het irriteerde mij dat ik soms moest wachten op hulp van een collega om een klant te kunnen helpen of een reparatie te doen. In het werk hebben mijn collega’s soms geen tijd om mij iets goed uit te leggen. Bij deze training krijg je 4 dagen lang alle aandacht en hulp aangeboden. Het zijn intensieve dagen maar ik kan het iedereen aanraden.

Wat ik bijvoorbeeld heb opgepikt is het spaken van een wiel in 4 stappen. Het onderwerp versnellingen vond ik best moeilijk dus daar ga ik nog een keer goed mee aan de slag.
Verder wil ik aan de slag met een goede verkooptraining. De klant is flink veranderd (mondiger geworden) en ik wil leren hoe ik daar mee om kan gaan zodat ik beter in kan spelen op die mondigheid.”

Hoera ?
“Ja natuurlijk want voor het examen ben ik geslaagd, toppie”

Deze training is voor medewerkers die al een paar maanden in de branche werken maar die nog geen opleiding hebben gevolgd voor fietstechnicus, en zodoende enige (theoretische) basiskennis missen. Lijkt deze training u ook iets? Op 18,19,22 en 23 april zijn er nog enkele plaatsen vrij.
 

 

 

Huub Keizer, Fietswereld Keizer, De Goorn
 

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

E-mail: 
Fiets:
Scooter:
Motor:
Allen:

scheidingslijn

Tweewieler Academy | Tel: 030-608 79 31 | info@tweewieleracademy.nl | DisclaimerTwitter iconFacebook icon